0 %

Ιδρυτής της Dragon Ryu

logo-dragon-ryu(2)

Ο Τριαντάφυλλος Τσαγρής (Ρας) γεννήθηκε στην πόλη Σάσκατουν της επαρχίας Σασκάτσιουαν του Καναδά το 1976. Από μικρός ξεκίνησε πολεμικές τέχνες με Tae kwon do και πυγμαχία όπου έλαβε μέρος σε διάφορους ερασιτεχνικούς αγώνες.
Ασχολήθηκε ακόμα με το Ninjutsu, το Kick Boxing, Krav Maga, Jiu Jitsu, το Παγκράτιο, Tai Chi, Qi Gong και τις Μικτές Πολεμικές Τέχνες (ΜΜΑ).

ΣΧΟΛΗ-ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ-ΤΕΧΝΩΝ-47RONIN(8)
ΣΧΟΛΗ-ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ-ΤΕΧΝΩΝ-47RONIN(18)
logo-dragon-ryu(2)

Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις των Καταδρομών στην Κύπρο και διακρίθηκε για τις υπηρεσίες του όπου βραβεύτηκε από τον αρχηγό Γ.Ε.Ε.Θ.Α με το Δίπλωμα Ήθους.

Παρακολούθησε πολλά μαθήματα στην τέχνη του Ninjutsu από τον ίδιο τον δάσκαλο Massaki Hatsumi και από άλλους υψηλόβαθμους δασκάλους της τέχνης στην Ιαπωνια.

Είναι αναγνωρισμένος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από αντίστοιχες Ελληνικές Ομοσπονδίες Πολεμικών Τεχνών, καθώς πολλοί μαθητές του έχουν διακριθεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε διάφορες διοργανώσεις. Το 2008 άνοιξε την δική του σχολή με το όνομα Ronin και αργότερα το 2010 την χρονιά της τίγρης δημιούργησε ένα νέο στιλ πολεμικής τέχνης με το όνομα Dragon Ryu που βασίζεται στην τέχνη του Ninjutsu.

ΣΧΟΛΗ-ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ-ΤΕΧΝΩΝ-47RONIN(8)
logo-dragon-ryu(2)

Το 2018 βραβεύτηκε ως ο Έλληνας πρωτοπόρος στην τέχνη του Ninjutsu από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ιαπωνικών Τεχνών. Έχει διακριθεί σε διάφορους αγώνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κατέχει τους τίτλους: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας 3η θέση χάλκινο μετάλλιο 91 κιλά κατηγορία αντρών, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας 1η θέση χρυσό μετάλλιο, Παγκόσμιο Πρώτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος 1η και 2η θέση χρυσό και αργυρό μετάλλιο στα αγωνίσματα Πολυδάμα και Παλαίσματα.

Έχει σπουδάσει Στρατηγική Διεύθυνση Έργων Ιδιωτικής Ασφάλειας, Φυσικοθεραπεία, Εναλλακτικές Επιστήμες (Κινέζικη Ιατρική, Ρεφλεξολογία, Βελονισμό, Χειροπρακτική και Μάλαξη). Έχει παρακολουθήσει δεκάδες εκπαιδευτικά προγράμματα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και όχι μόνο, όπως: Επιστημονικός Διευθυντής Ασφαλείας (CBRNE), Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, Εγκληματολογία, Γεωστρατηγική και Γεωπολιτική, Συντονιστής Ασφαλείας και Διαχείριση Κρίσιμων Κρίσεων, Πρώτος Ανταποκριτής Πρώτων Βοηθειών, Security Management (ΝΑΤΟ).

ΣΧΟΛΗ-ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ-ΤΕΧΝΩΝ-47RONIN(8)
ΣΧΟΛΗ-ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ-ΤΕΧΝΩΝ-47RONIN(21)
logo-dragon-ryu(2)

Έχει παρακολουθήσει πολλά συνέδρια στον τομέα της ασφάλειας και δεκάδες σεμινάρια σε διάφορα εκπαιδευτικά κέντρα, Ισραήλ, Σλοβενία, Σλοβακία, Ελλάδα, και Βουλγαρία σε θέματα ασφαλείας για υψηλά πρόσωπα, πρόσωπα υψηλού κινδύνου και ευπαθών στόχων. Έχει εκπαιδευτεί σε ασφάλεια κτιρίων, αεροδρομίων, ασφάλεια πλοίων, μεταφορά πολύτιμων αντικειμένων, ναυαγοσωστική, καταδύσεις και πρώτες βοήθειες μάχης.

Είναι εκπαιδευμένος στο να χειρίζεται διάφορα όπλα διαφόρων ειδών και διδάσκει την τακτική αυτών σε διάφορα σεμινάρια. Κατά την ενεργητική του δράση έχει φυλάξει επιχειρηματίες, εφοπλιστές, πολιτικούς, διεθνείς προσωπικότητες και διεθνής αθλητικές ομάδες. Έχει αναλάβει πάρα πολλές φορές την ασφάλεια κτιρίων, αεροδρομίων, ασφάλεια διαφόρων εταιρειών, κέντρων διασκεδάσεων και ασφάλεια πλοίων στο Ινδικό Ωκεανό.

ΣΧΟΛΗ-ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ-ΤΕΧΝΩΝ-47RONIN(8)
logo-dragon-ryu(2)

Είναι Εκπαιδευτής Ενηλίκων, Εκπαιδευτής Πολιτικής Προστασίας, αναγνωρισμένος και πιστοποιημένος από κρατικούς φορείς σε θέματα πολεμικών τεχνών, θέματα ασφαλείας, πρώτων βοηθειών και έχει διδάξει σε δεκάδες σεμινάρια εκπαιδεύοντας προσωπικό ασφαλείας και πολιτικό προσωπικό. Επίσης έχει επιτελέσει σύμβουλος ασφαλείας για διάφορους επιχειρηματίες και εταιρείες και έχει συνδράμει στην ασφάλεια αυτών. Έχει δικό του κανάλι στο Youtube και πολλές ιστοσελίδες που κοινοποιεί εκπαιδευτικά άρθρα με θέματα πολεμικών τεχνών και μέτρα ασφαλείας.

Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο σε θέματα ασφαλείας και πολεμικών τεχνών καθώς έχει γράψει βιβλια, άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά και σενάρια για θεατρικές παραστάσεις τις οποίες έχει σκηνοθετήσει ο ίδιος.

ΣΧΟΛΗ-ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ-ΤΕΧΝΩΝ-47RONIN(8)

Συγγραφικό Έργο