0 %

ΑYTOAMYNA

Η σημερινή κοινωνία μαστίζεται καθημερινά από βία σε όλους τους τομείς, στους δρόμους, στην εργασία, στην οικογένεια, στο σχολείο, στην γειτονιά, παντού.

Οι θρησκευτικές, πολιτικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις του κάθε ατόμου, έγιναν αφορμή στο να επιβάλουν τις ίδιες απόψεις τους και στους άλλους με την βία.

Η βία έχει πολλές μορφές, μπορεί να είναι λεκτική αλλά μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε βιαιοπραγία και να χρησιμοποιηθούν ακόμα και όπλα που δεν θα σεβαστούν αυτοί που την προξενούν ούτε τα ατομικά δικαιώματα, ούτε την ελεύθερη βούληση και σκέψη των άλλων ατόμων.

Δυστυχώς βρισκόμαστε στην εποχή της πλήρης ενημέρωσης και στην εποχή των σχολών και των πανεπιστημίων, αλλά όλο και περισσότερος κόσμος έχει άγνοια για πάρα πολλά θέματα και το κυριότερο υστερούμε στην παιδεία, που το τελευταίο οδηγεί τους ανθρώπους στο να καταφεύγουν στην βία για να διεκδικήσουν αυτό που θέλουν άσχετα αν είναι παράλογο ή όχι.

Η ακαδημία μας δημιούργησε την «Ισχυρή Αυτοάμυνα» για να διδάξει σε άτομα που επιζητούν γνώση και εμπειρία και θέλουν να εκπαιδευτούν στην απλή μορφή μάχης και θέλουν να μάθουν το τεχνικό κομμάτι σε μικρό χρονικό διάστημα και να μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους, αλλά και τα αγαπημένα τους μέλη, από τυχόν επιθέσεις βίας που μπορεί να τους τύχει οπουδήποτε.

Στο συγκεκριμένο μάθημα διδάσκονται διάφορα σενάρια βίαιων επιθέσεων, κάτω από ρεαλιστικές συνθήκες, έτσι ώστε να δώσουν στον μαθητή την πραγματική εικόνα της μάχης στο δρόμο που όταν θα έρθει αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση το σώμα του θα γνωρίζει πώς να λειτουργήσει και να χειριστεί μια κατάσταση.

Διδάσκει ακόμα, ανατομία, πρώτες βοήθειες, κινησιολογία, ψυχολογία κατά την διάρκεια της μάχης και πάρα πολλές μαχητικές τεχνικές που θα βοηθήσουν στο να αντιμετωπίσουν τον οποιοδήποτε αντίπαλο.

Το τεχνικό κομμάτι διδάσκει τεχνικές επί του εδάφους, όρθια μάχη με πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια, αποκρούσεις χτυπημάτων, αφοπλισμούς διαφόρων όπλων και ακινητοποίηση του αντιπάλου.

Ο εκπαιδευόμενος μπορεί μέσα σε ένα εξάμηνο με συνεχή παρουσία στην σχολή 3-4 φορές την εβδομάδα να αντιμετωπίσει πάρα πολύ καλά μια δύσκολη κατάσταση που μπορεί να του τύχει.

Η ακαδημία υπόσχεται ότι μπορεί να διδάξει πάρα πολλά τεχνικά χαρακτηρίστηκα σε έναν ασκούμενο αρκεί αυτός χρησιμοποιήσει σωστά όλες τις πληροφορίες που θα λάβει από τους εκπαιδευτές.